bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO


facebook stran

Copyright Bindu

O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne datoteke, ki preko brskalnikov shranjujejo spletne nastavitve. Uporablja jih skoraj vsaka spletna stran. Spletni brskalnik jih prenese ob prvem obisku spletne strani. Ob naslednjem obisku iste strani preko iste naprave lahko brskalnik preveri, ali je piškotek, ki vsebuje ime strani, že prisoten. Ob pozitivnem odgovoru uporabi podatke iz piškotka in preko piškotka komunicira s spletno stranjo. Spletna stran tako dobi informacijo, da jo je uporabnik že obiskal, in v nekaterih primerih lahko prilagodi prikazano vsebino in izboljša uporabniško izkušnjo.

Spletna stran društva Bindu uporablja piškotke:
  • _pk_id.1.3cb4 : trajanje 2 leti
  • _pk_ses.1.3cb4 : trajanje 30 minut
za beleženje statistike ogledov spletne strani. Podatkov ne posredujemo tretji strani.

Ob prijavi na e-novice se uporabi piškotek:
  • PHPSESSID : trajanje do konca seje
za pošiljanje pošte in podatkov o prijavi na e-novice.

Stran uporablja še piškotek:
  • shcpr : trajanje 1 leto
za shranitev izbora o uporabi piškotkov.

Društvo Bindu prenese nenujne piškotke na napravo, preko katere odpirate spletno stran, le če uporabnik v to privoli s klikom na »Strinjam se z uporabo piškotkov« v pojavnem okencu na spletni strani. V nasprotnem primeru društvo Bindu piškotkov ne prenese, kar lahko povzroči določene omejitve uporabniške izkušnje pri brskanju po spletni strani društva Bindu.

Če želite piškotke blokirati ali izbrisati, lahko to storite z nastavitvami spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. Večina brskalnikov namreč omogoča, da piškotke sprejmete, zavrnete ali jih izbrišete, zato prosimo, da glede izbrisa piškotkov preberete navodila brskalnika, ki ga uporabljate.

delavnice

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih