bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

VRTINEC - O VODJI

Kristina De Ventus je mednarodno priznana plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo RS, trenerka za Ishmech in aktivne meditacije (kundalini, dinamična, no dimensions, nadabrahma, nataraj). Predaja le to, kar je sama izkusila, doživela in razumela.
Ker je kot balerina spoznala gibanje človeškega telesa v vsaki podrobnosti, je njeno znanje za tehniko No dimensions skorajda neprecenljivo. Tehnika je resda skupinska, vendar Kristina z nasveti in popravki med koordinacijo gibov ter vrtenjem individualno prav vsakemu udeležencu omogoči bistveno hitrejše pravilno izvajanje tehnike. Za dosego rezultata namreč ni dovolj zgolj redno izvajanje tehnike; skrivnost tiči v pravilnosti izvajanja gibov, dihanja in koordiniranosti.

Bodin, vrhunski poznavalec in raziskovalec delovanja človeškega uma, se bo delavnicam pridružil občasno ob sobotah in udeležencem postopoma odstiral tančice na potovanju spoznavanja samega sebe.Danes 57-letni Bodin je od svojega 15. leta želel spoznati, kaj je to človek. Vse svoje življenje je podredil temu cilju in skozi neštete tehnike našel odgovor na vprašanje. Poudarja, da je najpomembnejša lastna izkušnja resnice, ne pa slepo sprejemanje znanja in verovanja od drugih ljudi. V vrtenju sledi tradiciji Mevlane Rumija.

Med drugim si je pridobil tudi naslednja znanja in diplome:

  • diplomo londonske šole holističnega rebirthinga
  • ameriško diplomo inštituta za kvantno psihologijo
  • diplomo za vodenje intenziva razsvetljenja
  • je udeleženec številnih izobraževanj za psihodramo in triletne francoske šole clearinga

Termin in prijava

 

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih