bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Spletna prijavnica

Bindu Točka


Srečanja Bindu Točka so namenjena Bodinovim predavanjem o poti srca in ljubezni. Preživite večer v družbi strokovnjaka, ki je dobrih 40 let posvetil poti srca.

KDAJ: trenutno ni razpisanega termina

KJE: Ljubljana

CENA: 18 eur 
          10 eur za udeležene, ki obiskujejo katerokoli kontinuirano                 delavnico v društvu Bindu

PRIJAVA: spletna prijavnicanajpozneje do 10.00 h na dan pred dogodkom

58-letni Bodin je predan raziskovalec človekovega delovanja. Zaradi širokega znanja, ki si ga je pridobil na svoji poti, ki ga je vodila tudi v številne odmaknjene kraje po svetu, kjer je staro znanje še živo, in zaradi bogatih izkušenj, ki si jih je nabral pri vodenju različnih delavnic, se v zadnjem času nanj obrača vse več ljudi, ki iščejo pot k srečnejšemu življenju. O ljubezni pravi:

''Če želite spoznati ljubezen, se morate odpreti. Pojdite globoko vase, poniknite v srce. Ugotovite, zakaj vas boli, ko vas nekdo prizadene, pojdite še globlje in globlje, dokler ne najdete vibracije, ki je tako močna, da vas bo neustavljivo potegnila v življenje.'' Preberi celoten prispevek

Bodin bo v letu 2017 tudi vodil cikel delavnic o poti srca in ljubezni. V branje priporočamo nekaj njegovih člankov:
 

Bodina je že kot 15-letnika resnično zanimalo le, kaj je to človek, kako deluje in zakaj tako deluje. 40 let raziskovanja najrazličnejših svetovnih kultur, neštetih tehnik in predvsem osebnih spoznanj se je prepletlo v paleto tega, kar danes Bodin je. Vedno deluje iz trenutka, vedno je pripravljen v nepripravljenosti. Govori izključno o tem, kar je sam izkusil, spoznal in razumel do potankosti. Odlikuje ga izvrstna sposobnost apliciranja različnih tehnik v vsakdanje življenje. Poudarja, da je najpomembnejša lastna izkušnja resnice, ne pa slepo sprejemanje znanja in verovanja od drugih ljudi. Zato je njegovo vodilo: "Ne verjemi nič, preveri vse."

 

INFORMACIJE: info@drustvo-bindu.si
Marko 041 662 484 (ob delavnikih od 10 - 16h)

Opozorilo: Delavnica ni primerna za ljudi s težjimi duševnimi težavami, odvisnike od drog ali nosečnice. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred delavnico obvestite organizatorja. Delavnica je primerna za odrasle od dopolnjenega 18. leta naprej.

 

 

 
delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih