Nazaj na spletno stran

PRIJAVNICA

DELAVNICA: Dinamična meditacija

KDAJ: 4. 11. 2017 - 3. 2. 2018

Z oddajo prijavnice se uradno in zavezujoče prijavljate na delavnico, se strinjate z razpisanimi pogoji, objavljenimi na http://drustvo-bindu.si/dinamicna_datumi_delavnic.php, ter jamčite za točnost vpisanih podatkov.

Prosimo, da v nadaljevanju izpolnite vsa polja.

Rok prijave

Prijave sprejemamo do zasedbe mest, najpozneje pa do vključno petka, 10. 10. 2017. Do tega datuma tudi velja razpisana cena.

Z oddajo prijavnice se zavežete za obiskovanje delavnice v celotnem razpisanem terminu.

Prijavo potrdite z vplačilom

• prvega obroka v višini 295,00 eur najpozneje do 10. 10. 2017., za plačevanje po mesečnih obrokih (3x295 eur)

ali

• celotnega obroka termina 790,00 eur najpozneje do 10. 10. 2017

Po prejemu vaše prijave vam bomo poslali vse druge potrebne informacije.

* Organizator si v primeru nezadostnega števila prijav pridružuje pravico do odpovedi delavnice.

** Organizator si v primeru višje sile pridružuje pravico do spremembe terminov ali lokacije delavnice.

Rok odjave

Rok za morebitno odjavo je 10 dni pred datumom izvedbe delavnice. Odjavite se lahko v elektronski obliki prek e-pošte.

Če se boste odjavili od devet do šest dni pred razpisanim datumom delavnice, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 odstotkov višine prvega obroka. Pri poznejši odjavi ali če kljub oddani spletni prijavnici na delavnico ne pridete, vam bomo prvi obrok zaračunali v celoti.

S prijavo na delavnico pošiljatelj sprejme in potrdi vse pogoje o prijavi/odjavi.

Plačilo

Cena za delavnico znaša 885,00* eur. Znesek poravnate v 3 obrokih po 295,00* eur: prvi obrok pred začetkom delavnice, najpozneje do vključno 10. 10. 2017. Vsakega od naslednjih dveh obrokov poravnate do 10. v tekočem mesecu. V primeru celotnega plačila zneska delavnice v enem obroku, najpozneje do vključno 10. 10. 2017, cena za delavnico znaša 790,00* eur.

Znesek nakažite na TRR organizatorja:

BINDU, DRUŠTVO ZA OSEBNOSTNI RAZVOJ IN PROUČEVANJE STARIH TRADICIJ, KULTUR IN ZNANJ
Vrhpolje pri Moravčah 63
1251 Moravče
št. TRR: SI56 0230 0009 0981 553
sklic: 00 datum plačila
namen: meditacija

*nismo zavezanci za DDV

Prosimo, da ob prihodu na delavnico predložite potrdilo o plačilu. Ob morebitni odpovedi delavnice s strani organizatorja vplačani znesek vrnemo v 5 delovnih dneh.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

Vaše podatke obravnavamo v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov in skladno z veljavno etiko.

Da bi preprečili neželeno pošto, v spodnje polje prepišite besedilo s polja.