bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

POLETNI KAMPI - VODJA

 

Vodji vseh poletnih kampov sta 58-letni Bodin in Kristina De Ventus. 

Bodin je izvrsten poznavalec delovanja človekovega uma, telesa in čustev. Zaradi širokega znanja, ki si ga je pridobil na svoji poti, ki ga je vodila tudi v številne odmaknjene kraje po svetu, kjer je staro znanje še živo, in zaradi bogatih izkušenj, ki si jih je nabral pri vodenju različnih delavnic, se v zadnjem času nanj obrača vse več ljudi, ki iščejo pot k srečnejšemu življenju.

Že kot 15-letnika ga je resnično zanimalo le, kaj je to človek, kako deluje in zakaj tako deluje. 40 let raziskovanja najrazličnejših svetovnih kultur, neštetih tehnik in predvsem osebnih spoznanj se je prepletlo v paleto tega, kar danes Bodin je. Vedno deluje iz trenutka, vedno je pripravljen v nepripravljenosti. Govori izključno o tem, kar je sam izkusil, spoznal in razumel do potankosti. Odlikuje ga izvrstna sposobnost apliciranja različnih tehnik v vsakdanje življenje. Poudarja, da je najpomembnejša lastna izkušnja resnice, ne pa slepo sprejemanje znanja in verovanja od drugih ljudi. Zato je njegovo vodilo: "Ne verjemi nič, preveri vse."

Med drugim si je pridobil tudi naslednja znanja in diplome:

  • diplomo londonske šole holističnega rebirthinga
  • ameriško diplomo inštituta za kvantno psihologijo
  • diplomo za vodenje intenziva razsvetljenja
  • je udeleženec številnih izobraževanj za psihodramo in triletne francoske šole clearinga.

Nekaj njegovih prispevkov najdete tudi v člankih:

 

Kristina De Ventus je mednarodno priznana plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo RS, trenerka gibalno-plesne metode Ishmech in aktivnih meditacij (kundalini, dinamična, no dimensions, nadabrahma, nataraj). Kot balerina je spoznala telo in gibanje do maksimuma zmožnosti. Zato zna udeležence na pospešen in varen način popeljati preko blokad fizičnega telesa do stanja predaje. 

 

Poleg Bodina in Kristine bodo na kampih tudi usposobljeni asistenti, ki vse razpisane vsebine poznajo in so jih izkusili tudi sami. Poskrbeli bodo za vaše udobje in v manjših skupinah ali individualno prevzeli del spremljajočega programa.

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2017
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih