bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

spletna prijavnica

Skupinski Rebirthing - Termin in prijava

Kaj je rebirthing?

 

 Delavnice načrtujemo tudi na Štajerskem, Gorenjskem ter Goriško-Primorskem in iščemo primeren prostor. 

 

KDAJ: 
sobota 9. 6. • 17.30 - 20.30 • Ptuj
petek 15. 6. • 18.00 -21.00 • Ljubljana

potem znova konec septembra

KJE:  
Ljubljana Vič, Devi joga center, Bobenčkova ulica 4, zemljevid
Ko se peljete po Tržaški cesti (v smeri proti obvoznici) mimo Narta studia in Ilirije, zavijete desno za Petrolovo črpalko. Tik za Petrolovo črpalko zavijete desno v Bobenčkovo ulico - na vogalu je pekarna. Prostori so nad tiskarno Formatisk. Parkirna mesta so v Bobenčkovi ulici ter pred trgovino Ilirija, desno od Petrolove črpalke.

Ptuj, Rajšpova ulica 14, zavod BODIDOBRO, (dvorišče Avtomehanike in vulkanizerstva Ivan Kolarič s.p.) zemljevid
 Če vam skupinski termini ne ustrezajo, tehnika pa vas zanima, se oglasite na enega od spodaj navedenih kontaktov. Možni bodo tudi individualni termini.

 

CENA: 
PTUJ: Za prvi dve udeležbi je cena znižana na 42,00 EUR. Za nadaljnje obiske izberete eno od siceršnjih plačilnih možnosti:

a) 60 eur, 1 obisk
a1) 42 eur, 1 obisk; cena s popustom velja za člane skupine 'Janja Urbančič' - to navedite v spletni prijavnici v polje 'opombe'
b) 100 eur, 2 obiska 
c) 160 eur, 4 obiski
V polje 'opombe' v spletni prijavnici vpišite število obiskov. Znesek nakažete na TRR:

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
Namen nakazila: REBIRTHING

 

PRIJAVA: Na delavnico se prijavite prek izpolnjene spletne prijavnice. Po prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec. Prijavite se vsaj 7  dni pred razpisanim terminom.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

 

POTREBŠČINE: Pridite v udobnih oblačilih, odsvetujemo majice s kapuco in puli. S seboj prinesite podlogo za ležanje in odejo ali spalno vrečo. Pred delavnico vsaj 3 ure ne jejte.

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h);info@drustvo-bindu.si

Opozorilo: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Zaradi intenzivnosti dela delavnica ni primerna za nosečnice. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred delavnico obvestite organizatorja. Delavnica je primerna za odrasle od dopolnjenega 18. leta naprej.

 

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno minimalno 10 udeležencev.

Kaj je rebirthing?

Izjave udeležencev spletna prijavnica

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih