termini, cene in koordinacija:
Tamara 031 737 043
(ob delavnikih od 12 - 13h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

Ishmech - tedenske delavnice v Ljubljani

Vse skupine so namenjene tudi začetnikom. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

Če razpisani termini ne ustrezajo vašemu urniku, se Ishmecha lahko udeležite tudi na mesečnih 3-urnih delavnicah

3-urne tematske delavnice v Ljubljani

Ob petkih enkrat na mesec, od 18.00 - 21.00: 4. 1. • 1. 2. ...preberi več in prijava

ISHMECH v Kopru in Divači

KOPER, ponedeljek 24.9. 20.00 - 21.10
DIVAČA, sreda 26.9. 19.30 - 20.40

Delavnice so namenjene tudi začetnikom. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

ISHMECH [išmeč] je edinstvena gibalna metoda, ustvarjena za sodobnega človeka. Vrača energijo, sprosti stres in ravno prav razgiba vaše telo. ...preberi več

Delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oziroma individualno ali za zaključene skupine. Sporočite nam vaše želje ali druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 10 udeležencev.

poletni kampi 2019