bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Ishmech - tedenske delavnice v Ljubljani

 

Po 12 obiskih v začetni skupini se udeleženci lahko vključijo v eno od nadaljevalnih skupin. Če vam razpisani termin ne ustreza, lahko 12 srečanj opravite tudi kot ...preberi več

 Če metode Ishmech ne poznate, ste pa obiskovali druge gibalne ali plesne tehnike, se oglasite na začetnem terminu. Vodja Kristina De Ventus vam po bo enem ali dveh obiskih priporočila, katera skupina je za vas najprimernejša. Prvi informativni obisk je brezplačen.

 Če razpisani termini ne ustrezajo vašemu urniku, se Ishmecha lahko udeležite tudi na mesečnih 3-urnih delavnicah

3-urne tematske delavnice v Ljubljani 

       Ob petkih enkrat na mesec, od 18.00 - 21.00: 19. 1. • 16. 2. • 9. 3. • 13. 4. ...preberi več in prijava

 

Za udeležbo ne potrebujete predznanja. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska. Potrebujete le nekaj radovednosti, da si daste priložnost in ugotovite, kakšno je vaše naravno gibanje telesa.

ISHMECH [išmeč] je edinstvena gibalna metoda, ustvarjena za sodobnega človeka. Vrača energijo, sprosti stres in ravno prav razgiba vaše telo. ...preberi več

 

 Delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oziroma individualno ali za zaključene skupine. Sporočite nam vaše želje ali druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 10 udeležencev.

 


 

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih