termini, cene in koordinacija:
Ksenija 040 650 665
(ob delavnikih od 13 - 15h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

Ishmech - tedenske delavnice v Ljubljani

SPREMEMBE V URNIKU - zaradi odsotnosti Kristine De Ventus
Ishmech, PETEK ZJUTRAJ                                                   Zaradi odsotnosti Kristine 24. 5. in 31. 5. bomo imeli delavnico brez nje – prosto plesanje.                                                       7. 6. in 14. 6.  se jutranja delavnica prične že ob 6 h in traja do 7:25.

Ishmech, TOREK ZJUTRAJ                                                    Zaradi odsotnosti Kristine 28. 5. bomo imeli delavnico brez nje – prosto plesanje.                                                                          4. 6. se jutranja delavnica prične že ob 6 h in traja do 7:25.

Vse skupine so namenjene tudi začetnikom. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

Če razpisani termini ne ustrezajo vašemu urniku, se Ishmecha lahko udeležite tudi na mesečnih 3-urnih delavnicah

3-urne tematske delavnice v Ljubljani

Petek 14. 6., od 18.00 - 21.00

Zunanji in notranji šok – priložnost za duhovno rast

Ko se dovolj globoko potopim vase, ko pristanem globoko na dnu, me svetloba življenja požene direktno v nebo, v vesolje – v Trenutek. Če sem prisotna v tem trenutku, se zgodi razumevanje. Dovolj je, da me ta trenutek zaznamuje, ker predstavlja gonilno silo za mojo nadaljnjo rast.

...preberi več in prijava

ISHMECH v Kopru in Divači

KOPER, ponedeljek 20.00 - 21.10
DIVAČA, sreda 19.30 - 20.40

Delavnice so namenjene tudi začetnikom. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

ISHMECH [išmeč] je edinstvena gibalna metoda, ustvarjena za sodobnega človeka. Vrača energijo, sprosti stres in ravno prav razgiba vaše telo. ...preberi več

Delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oziroma individualno ali za zaključene skupine. Sporočite nam vaše želje ali druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 10 udeležencev.

poletni kampi 2019