Spletna prijavnica

KDAJ: petek od 6:25 - 7:25

Začetek programa: 29. 9. 2017
Konec programa: 15. 6. 2018

Ko je termin na praznik ali dela prost dan, smo prosti tudi mi.

Skupina je namenjena udeležencem, ki so v sezoni 2016/17 obiskovali nadaljevalne ali začetne skupine.

PRIJAVE:
Na delavnico se prijavite z izpolnjeno spletno prijavnico, s čimer si mesto zagotovite takoj.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

Za hitrejši napredek in kmalu vidne rezultate priporočamo redno in kontinuirano obiskovanje delavnice.

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

CENA: Kot 'mesec' veljajo 4 zaporedni obiski:

1. mesečno plačilo z obvezo obiskovanja delavnice vsaj 3 mesece
    mesečni obrok 50 eur, za 4 zaporedne obiske
  2. plačilo za trimesečje
    enkratno plačilo za 3 mesece 135 eur, za 12 zaporednih obiskov
  3. mesečno plačilo z obvezo obiskovanja delavnice celo sezono (9 mesecev)
    mesečni obrok 45 eur, za 4 zaporedne obiske
  4. plačilo za sezono (9 mesecev) v enkratnem znesku ob vpisu
    enkratno plačilo 360 eur, za 36 zaporednih obiskov
  5. sprotno mesečno plačilo
    mesečni obrok 65 eur/mesec (*ne priporočamo), za 4 zaporedne obiske

*Z vsako udeležbo na delavnici je v vas manj posledic stresa, utrujenosti, strahu ali šoka, ki ste ga doživeli kdajkoli. Metoda Ishmech mehča vaše telo ter vaš odnos do sebe. Sprva so premiki manjši in jih skorajda ne zaznate, zato je pomembno kontinuirano delo vsaj enkrat tedensko, da boste v nekaj mesecih postali še bolj opazni in prijetni (sprva) ljudem, ki vas obkrožajo, v kolikor ne boste sami prej opazili, da se počutite lahkotnejše in bolj sproščeno. Zato obiska delavnice Ishmecha za kratko obdobje ne priporočamo, saj ne morete doseči pravega cilja.

Višino prvega obroka za izbrani plačilni paket a., b., c., d., ali e. plačate ob prijavi. Naslednje obroke plačate ob zadnjem srečanju v plačanem obroku za naslednje obročno obdobje.

Morebitne odsotnosti lahko nadomeščate v katerikoli drugi Ishmech kontinuirani tedenski skupini v Ljubljani ali Kopru/Divači. Neizkoriščeni obiski plačanega obdobja niso prenosljivi v naslednje obračunsko obdobje.

Znesek nakažite na TRR organizatorja:

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
sklic: datum plačila
namen: Ishmech

*nismo zavezanci za DDV

POTREBŠČINE: Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti. Po srečanju se je možno oprhati.

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); info@drustvo-bindu.si

OPOZORILO:  Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje, nosečnice in ljudje s težjimi telesnimi težavami. Prav tako se je ne morejo udeležiti odvisniki od drog. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, se pred prijavo na delavnico posvetujte z organizatorjem.

Spletna prijavnica