bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

SISTEM G. GURDJIEFF

Sveti plesi po Gurdjieffu: Prisotnost - ključ do lastnega potenciala

Sistem Georgea Gurdjieffa skozi specifično gibanje človeka vodi k prebuditvi. Za to, da bi razumeli, kdo smo in spoznali resnico o sebi, potrebujemo zavestno odločitev oziroma notranji namen, da želimo spoznati in razumeti sebe skozi življenje, in razumevanje, da sprememba zahteva naš zavesten napor.

Prisotnost je pot, ki nas pripelje do razumevanja sebe, drugih in življenja. Telo nikoli ne laže. Sveti plesi G. Gurdjijeffa nas peljejo v razumevanje in stanje Prisotnosti. Prisotnost je ključ do lastnega potenciala – kako živeti sebe, kako živeti to, kar smo. Beg pred neprijetnim ni nikoli prava rešitev. Neposredno soočenje z resnico je edina pot, ki nas očisti. Le v trenutku popolne (čiste) Prisotnosti imamo možnost neposrednega spoznanja, kaj obstaja izza bolečine, šoka, neprijetnega občutka ali misli.

POTEK PROGRAMA
Program poteka v obliki večurnih delavnic, 1-krat ali 2-krat mesečno. Želja vodje, Kristine De Ventus je, da se oblikuje kontinuirana skupina, ki raste skozi Svete plese po Gurdjieffu.

Video

KDAJ: 
MAREC
    petek, 16. 3. od 18.00 - 22.00
APRIL
    sobota, 7. 4. od 8.00 - 12.00
    nedelja, 8. 4. od 8.00 - 12.00
MAJ
    petek, 11. 5. od 18.00 - 22.00
    sobota, 12. 5. od 18.00 - 22.00
JUNIJ
    petek, 8. 6. od 18.00 - 22.00

 

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

Prostori Parinama centra so v velikem poslovnem objektu Esto park. Ko zavijete z glavne ceste (Cesta na Brdo), takoj zavijete desno na parkirišče, peljete do konca objekta (100 m) in tam parkirate. Nato greste levo do drugega skupnega vhoda v stavbo (ožja steklena vrata z nadstreškom). Center Parinama je v prvem nadstropju na desni strani, na koncu hodnika.   zemljevid lokacije

OBLAČILA: ohlapna, dolgi rokavi in dolge hlače

CENA: 60,00 eur 

PRIJAVE: spletna prijavnica Mesto v skupini si zagotovite z vplačilom kotizacije.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

 

Podatki za nakazilo:

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
Namen nakazila: DELAVNICA 7

INFORMACIJE: Tadeja 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h);
info@drustvo-bindu.si

 

OPOZORILO: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Zaradi načina dela delavnica ni primerna za nosečnice. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred delavnico obvestite organizatorja. Delavnica je primerna za odrasle od dopolnjenega 20. leta naprej.

 

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 12 udeležencev.

spletna prijavnica

 

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih