bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

termini, cene in koordinacija:
Tamara 031 737 043
(ob delavnikih od 12 - 13h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

TRIMESEČNA DINAMIČNA MEDITACIJA

KAKO DELUJE?

Za gibanje energije sta potrebni dve polarnosti, tako kot pri elektriki. Da bi elektrika lahko tekla, mora imeti pozitivni in negativni pol. Ta dva pola se med dinamično meditacijo ustvarita v energetskih centrih. Pretok energije med polarnostima je življenjska sila.

Um deluje tako, da živi linearno. Zato vedno sprejme zgolj eno odločitev in pozabi na nasprotja. Z odpiranjem našega lastnega energetskega potenciala se zgodi, da mi postanemo gospodar umu. Tako um izgubi primat, da se odloča samo za eno stvar, saj sam nikoli ne vidi dveh nasprotij (dobro-slabo, toplo-mrzlo). Dinamična meditacija se začne s katarzo, z odpiranjem zelo močne nam neznane energije in konča s tišino, s sproščenostjo in zelo udobnim občutkom, živeti v telesu brez napetosti.

delavnice
ples po ognju
rebirthing
ishmech
vrtenje
dinamična meditacija
kundalini meditacija
intenziv razsvetljenja
odnosi
ženski krogi
poletni kampi 2019
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih