bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

TRIMESEČNA DINAMIČNA MEDITACIJA

KAKO DELUJE?

Za gibanje energije sta potrebni dve polarnosti, tako kot pri elektriki. Da bi elektrika lahko tekla, mora imeti pozitivni in negativni pol. Ta dva pola se med dinamično meditacijo ustvarita v energetskih centrih. Pretok energije med polarnostima je življenjska sila.

Um deluje tako, da živi linearno. Zato vedno sprejme zgolj eno odločitev in pozabi na nasprotja. Z odpiranjem našega lastnega energetskega potenciala se zgodi, da mi postanemo gospodar umu. Tako um izgubi primat, da se odloča samo za eno stvar, saj sam nikoli ne vidi dveh nasprotij (dobro-slabo, toplo-mrzlo). Dinamična meditacija se začne s katarzo, z odpiranjem zelo močne nam neznane energije in konča s tišino, s sproščenostjo in zelo udobnim občutkom, živeti v telesu brez napetosti.

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih